La Setmana de Promoció de Vins i Caves de l’Alt Camp amb DO amplia els actes en la seva 13a edició

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

La Setmana de Promoció de Vins i Caves de l’Alt Camp amb DO celebrarà aquest any la seva tretzena edició del 26 de juliol al 8 d’agost amb una ampliació important dels actes amb l’objectiu d’arribar a diferents públics. El 26 de juliol l’Hotel Class Valls acollirà una Tarda de Maridatge adreçada a restauradors i professionals dels vins i caves. Els cellers de la comarca presentaran els seus productes, es farà el maridatge amb onze plats elaborats pel xef Àngel Solé, del restaurant El Tast de l’Àngel, i amb explicacions de la tècnica de la DO Tarragona, l’enòloga Elisa Ribé.

Els aficionats i aficionades al món del vi disposaran de dos actes diferents durant la Firagost. La Tarda dels cellers de l’Alt Camp es desenvoluparà el dimarts 3 d’agost, a les 17:45 hores, al Teatre Principal de Valls, i es podran degustar els productes dels cellers de la comarca amb explicacions dels elaboradors. El dimecres 4 d’agost, de les 17.30 a les 22.00 hores, a la Plaça de l’Oli, s’instal·larà l’Espai de Vins, on es podran degustar amb els propis elaboradors, els diferents vins exposats a la Firagost. El tiquet valdrà deu euros i donarà dret a l’adquisició d’una copa riedel i cinc degustacions. La previsió és que hi participaran una trentena de cellers de l’Alt Camp, la Conca de Barberà, el Tarragonès i el Penedès.

A més, com cada any, es podran consumir els vins i caves de la comarca als restaurants adherits a la setmana de les diferents poblacions de l’Alt Camp. Dos nous cellers s’han adherit a la iniciativa: la Cooperativa de Rodonyà i el Celler Mas Bella. El president del Patronat Comarcal de Turisme de l’Alt Camp, Martí Barberà, va afirmar que el món del vi i el cava és una manera de potenciar el turisme a la comarca i va destacar la implicació del sector privat en les activitats de la Setmana de Promoció de Vins i Caves de l’Alt Camp amb DO.

Font: Consell Comarcal de l’Alt Camp

Comentaris tancats.