Granja Laya

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Granja Laya està situada a Ulldecona a la comarca del Montsià província de Tarragona. En la seva gran una extensió i trobem una gran varietat d’arbres fruiters, l’horta familiar que subministra les verdures i hortalisses de tot l’any, i la granja amb els seus habitants: les vaques, gallines i cavalls. Tenim les vaques alimentades a partir de ferratges i pastures de la pròpia granja. Aquesta és la millor garantia de qualitat dels iogurt i formatges de la Granja Laya. Els nostres iogurts ecològics, kefir, formatges ecològics, cremes de soja i de formatge ecològics, els podreu adquirir a través d’aquesta pàgina web o a les botigues ecològiques de localitats properes i veïnes.

A la granja Laya també elaborem iogurt de soja ecològic i soja fermentada, pa i bolleria artesanal ecològica. Els nostres productes tenen el segell de control de qualitat i certificació C.C.P.A.E. Repartim setmanalment a domicili les caixes de productes ecològics de verdura, fruita, lactics, pà, carn i tota mena d’alimentació ecològica i biodinàmica.

Productes:

– Amb la llet de les nostres vaques elaborem el millor iogurt natural, amb bífidus i kèfir. Notaràs la diferència en el seu sabor i el teu cos t’ho agraïrà. Ara també iogurt de soja.

– Pà artesanal del forn de la Granja Laya. Amb diferentes presentacions: motllo integral i d’espelta. Pastes artesanes amb farina d’espelta, magdales i brioixos.

Cursos i tallers:

Vine a descobrir els secrets de l’agricultura biodinàmica a la Granja Laya. Tallers temàtics d’elaboració de productes ecològics. Cursos de formació.

Més informació: http://www.granjalaya.org