Vi Mas Sinén

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Burgos-Porta és una empresa familiar de tradició vinícola que es remunta a principis del segle XIX. L’actual generació, formada pel matrimoni Burgos i Porta, ha creat aquest celler d’elaboració de vins ecològics de qualitat, amparats sota la denominació DOQ. Priorat.

Localització

Es troba al terme municipal de Poboleda, al mas Sinén, del segle XVII, una construcció de pedra envoltada per les vinyes de la família. Aquestes es troben situades entre uns 300 i 500 metres d’altitud, conreades en terrasses i en coster, i amb una extensió total de 15 ha. Els ceps, plantats sobre sòls de llicorella, tenen gairebé cinquanta anys.

Elaboració

L’elaboració dels vins es realitza sota el control del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica. Són vins d’elaboració artesanal on s’han aplicat les noves tecnologies per obtenir un producte d’alta qualitat. La direcció enològica està a càrrec de Toni Coca, un dels grans enòlecs catalans.

Vi elaborat amb les varietas de garnatxa, samsó, cabernet i syrach. Criança de 12 mesos en botes de roure. Actualment etiqueten unes 10.000 ampolles de les marques Mas Sinén i Mas Sinén Coster.

MasSinen

Més informació:

Mas Sinén, s/n 43376 Poboleda
Tel. 696 094 509 , 619 328 534
burgos.porta@wanadoo.es