Galetes

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Els ingredients utilitzats en l’elaboració de galetes amb la Marca Q com la farina de blat, el sucre, la mantega o la fruita seca seran de la màxima qualitat. No es permet la utilització d’additius (a excepció de la lecitina).

S’admeten els següents tipus de galetes: les Maria, torrades i encunyades, i les galetes elaborades bàsicament amb farina, sucre, i greixos; les neules i similars, elaborades amb farina, llet i/o nata, sucre i rovell d’ou ( i opcionalment mantega); els melindros, elaborats amb farina, sucre i ou; les galetes d’ametlla o avellana, elaborades amb farina, sucre, ametlles o avellanes i ou (amb un mínim d’un 20% d’ametlla o avellana, respectivament); els ametllats, elaborats amb ametlla, sucre, farina i clara d’ou (amb un mínim d’un 40% d’ametlla); les galetes de xocolata, recobertes de xocolata negra, blanca o amb llet; i els crocants (dintre dels assortits), elaborats exclusivament amb ametlla i sucre (amb un mínim d’un 45% d’ametlla).

Es comercialitzen en envasos precintats. A l’etiqueta hi ha de figurar, a més de les mencions que exigeix la legislació vigent, el distintiu Marca Q i el nom de l’entitat de certificació.

galetes

Contingut publicat a RuralCat.