Mercat de Pagès de Sant Cugat

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

L’Ateneu Santcugatenc, en col·laboració amb les tres cooperatives ecològiques de Sant Cugat, us ofereix el segon i l’últim dissabte de mes, productes procedents de l’agricultura ecològica i de la tradició artesanal. Un espai de trobada per tal de facilitar l’accés de tots els ciutadans a un producte de màxima qualitat a un preu just.

La màxima qualitat ve garantida pel treball amb productes locals i de temporada, deixant que els aliments segueixin els seus propis cicles naturals, sense productes químics ni organismes transgènics.

El preu just serà tant pels qui comprem com pels qui venen, ja que són els mateixos productors els que us oferiran el seu producte, sense distribuïdors ni intermediaris.

El tractament dels productes, respectuós amb els cicles naturals i els procediments artesanals tradicionals, millora les propietats dels aliments i ens aporta grans beneficis a la nostra salut.

Oferim productes locals i sense intermediaris, així eliminem l’emissió de carboni a l’atmosfera que provocaria el transport des d’un lloc llunyà.

Trobem productes frescos de temporada que, a banda de tenir un gust inigualable, ens garanteixen l’absència de productes nocius per la salut i estalvien la contaminaci&oactue; dels envasos per a conservar-los més temps.

Donem suport a la producció agroecològica i a aquella agricultura local que busca el respecte per l’entorn natural en què es desenvolupa.

Els aliments que formen part del mercat són venuts directament de mans dels seus productors, cosa que afavoreix que els preus del mercat siguin més equilibrats i justos i evita els alts preus que habitualment caracteritzen els productes de qualitat.

mercat-pages

Més informació: www.ateneu.cat/mercatdepages