Pa d’en Pitus

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Som una empresa petita i familiar,20 anys fen pa ecològic i 9 anys a Vilada (El Berguedà).

En un molí antic (segle XIII) en plena natura i volem que la nostra producció arribi al màxim de persones i naturalment te que ser ecològic i acabat de enfornar. Per això fem un pa diferent i de qualitat i just abans de fer el pa fem tota la farina.

Tots ingredients que utilitzem son de cultiu ecològic: cereals, llavors, herbes aromàtiques. El nostre pa és artesà, ecològic amb aval C.C.P.A.E.

Amb predomini del treball manual sobre les màquines sense additius de síntesis química, i sense transgènics. A més està cuit amb solera de pedra, tots els cereals per fer la farina son de Cal Pauet de l’Espunyola.

Fabricació propia

Pel que fa a l’elaboració de les farines de blat, espelta, triticale…, aquestes es fabriquen en molins de pedra natural en un regim de rotació de baixés revolucións ( evitant recalentaments i oxidacións en el circuit ) conservant així el poder i la vitalitat del cereal, aixó es tradueix en un major frescor i qualitat alimentaria (vitamines, minerals, antioxidants); millors qualitats organoleptiques ( sabor y aroma) i menor grau d´humitat, el que afavoreix la conservació i el rendiment en la panificació ( 2 a 4% mes de rendiment ).

De les nostres farines no n´el.liminem pas el germen com es fa en molineria convencional, aixó els hi dona un valor alimentici mes elevat, ja que la riqueza del germen es extrardinaria (olis insaturats de gran qualitat, vitamines i minerals).

pa_Pitus

Més informació: www.padenpitus.com