Els fruits saborosos

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Els Fruits Saborosos és una empresa de Vila-rodona (Alt Camp), dedicada a l’elaboració de melmelades, codonyat, salsa de romesco, sal d’herbes, etc. Aquesta empresa va néixer l’any 2003 arran d’un seguit de coincidències personals: l’interès per la gastronomia i per tot allò que hi té relació, la necessitat d’ampliar actuacions en les nostres respectives feines, el camp i la cuina, i el gust per la feina ben feta i la cura dels detalls.

Molts dels nostres productes els elaborem amb fruites i verdures de collita pròpia. La nostra és una producció artesanal, limitada i lliure de conservants i colorants.

Valorem per damunt de tot que el resultat final sigui un producte de qualitat, cosa que es manifesta no només en el producte en sí, sinó també en la seva presentació, etiquetatge i embalatge. El dibuix de l’etiqueta ha estat realitzat expressament per als nostres productes per Jaume Carbonell.

fruits_saborosos

Melmelada de Taronja Amarga de Tarragona

Aquest melmelada ha estat elaborada amb les taronges amargues de la Via Augusta de la Ciutat de Tarragona.

És una melmelada clàssica que es pot menjar amb formatge fresc o mató, amb pa torrat, amb foie…. tasteu-la però amb xocolata negre, sublim!!!

Més informació: www.elsfruitssaborosos.com