Embotits Salgot

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

A SALGOT som especialistes en l’elaboració d’embotits d’alta qualitat gastronòmica. El nostre objectiu és mantenir la qualitat que ens caracteritza des de fa setanta vuit anys i fer que els amants de l’embotit gaudeixin de les autèntiques delicatessen del porc.

Salgot

SALGOT s’ha especialitzat en els productes elaborats de la comarca, els típics de la matança del porc tradicional. Aquesta varietat deriva en tres grans famílies: curats, cuits i frescos.

L’empresa vallesana ha posat en funcionament una granja de porcs que li permetrà llançar una nova línia d’embotits ecològics el primer trimestre de 2010. La decisió vol respondre a la creixent demanda d’aquests aliments entre els consumidors.

La granja compta amb 35 mares i engreixarà uns 90 porcs al mes dels quals en sortiran embotits com botifarra crua, bull blanc, catalana, fuet i llangonissa de Vic que distribuiran entre botigues i comerços de productes ecològics, sobretot de Catalunya, però també a l’arc mediterrani fins a Múrcia i a comunitats com Aragó, Madrid i País Basc. També, encara que de manera “simbòlica”, a països com França i Bèlgica.

Més informació: www.salgot.com