Pastisseria Valls – Ca les Taronges

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

La Pastisseria Valls va ser fundada l’any 1901 pel Pere Ollé i en el decurs de la seva història ha canviat tres vegades d’emplaçament, però sempre en el mateix carrer St. Antoni. La casa ha estat sempre coneguda amb el renom de “ca les Taronges”. Des de llavors, quatre generacions de pastissers han anat fent les delícies dels vallencs amb dolços i pastisseria salada.

En l’actualitat Roger Vallvé i la seva dóna, Rosalia Pomés, continuen amb la tradició familiar oferint als seus convilatans la pastisseria artesana elaborada amb matèries de primera qualitat i ampliant constantment la seva gamma de productes i serveis, com per exemple Bufets Freds per a celebracions de tot tipus, tant familiars com d’empresa.

El Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural va designar al 2009 com a Empresa Artesanal Alimentària per l’activitat de pastisser la Pastisseria Valls. Abans, però, la pastisseria ha hagut va passar fins a tres inspeccions, en matèria de maquinària, sanitat i personal i presentar quinze fórmules diferents en l’elaboració de pastissos. L’acreditació demostra que a Pastisseria Valls l’elaboració dels seus productes és artesana. És tracta de la primera pastisseria de la demarcació de Tarragona que té aquesta qualificació. Roger Vallvé te la carta de mestre artesà que atorga la Generalitat de Catalunya.

ca-les-taronges

D’altra banda, Pastisseria Valls amplià el negoci el 2010 emplaçant una xocolateria-bomboneria al carrer Jaume Huguet. El nom escollit, “ca les Taronges” és el nom amb què es coneix la pastisseria del carrer de Sant Antoni. L’establiment te una cava de bombons i disposa d’una àmplia degustació de xocolates i cafeteria.

Al soterrani, hi ha la cuina, on es fan els acabats d’alguns productes de la pastisseria, però la xocolata desfeta, els xurros, les creps, els entrepans, el granissat de llimona natural, les amanides…etc. es fan al moment per servir-ho acabat de fer. També hi fan melmelades artesanes i galetes sense gluten.

ca-les-taronges2

Font: www.uniodebotiguers.com