Manlleva

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]
Manlleva és una finca que està a 6 kms del poble del Pla de Manlleu al municipi d’Aiguamurcia (Alt Camp) a Tarragona. La casa és una masia típica catalana que data del segle XIII, i està ubicada al mig d’una gran finca de bosc, vinya i camps de conreu.

Al 1982 vàrem venir a viure aquí i al 1984 vàrem començar a plantar vinya Parellada, a sembrar ordi i blat i de mica en mica també vàrem plantar oliveres.

De primer feiem agricultura convencional, però al 1997 a la finca del costat, les Torres, varen anar a viure el Joan i la Babette, que feien agricultura biodinàmica i ens varen engrescar a fer-ho nosaltres també i així va ser com va començar la nostra nova vida…
Manlleva està ubicada a dalt d’un turó a 625 m d’altitud, de cara a la serralada del Montmell, rodejada de vinyes i bosc. La casa de pagès forma part d’una finca gran amb molt d’espai per relaxar-se, passejar…
La masia està dividida en dues parts. En una hi vivim nosaltres, i en l’altra fem agroturisme.Manlleva és un lloc ideal per gaudir de la natura. Tenim un acord de custodia amb la fundació Territori i Paisatge (per la protecció de la flora i la fauna autòctones).
Més informació: www.manlleva.com