Cal Rosset

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Cal Rosset el formem dos pagesos que volem viure de l’agricultura. Disfrutem tant cultivant hortalisses ecològiques de qualitat com fent-les arribar fresques i gustoses als consumidors, mantenint una relació propera i solidària.

Estem conreant un hort de 15000 metres quadrats seguint els principis de l’agricultura ecològica, fent una fertilització orgànica, rotació de cultius i evitant l’us de plaguicides de síntesi i herbicides.
Sempre hi ha una gran diversitat de cultius de temporada i seguint el ritme de la natura anem collint els aliments de cada moment de l’any.

També fem algun cultiu en quantitats més grans que intercanviem amb els pagesos amb qui estem organitzats en xarxa. Amb ells fem una programació de cultius i aprofitant les diferents climatologies, habilitats i recursos cadascú pot aportar aquells aliments que necessitem en el moment adequat.

D’aquesta manera aconseguim una àmplia varietat d’aliments que fem arribar directament als consumidors, ja siguin particulars o organitzats en cooperatives de consum ecològic.

Més informació: Cal Rosset