Pa de Sant Julià

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

El pa de Sant Julià és el primer pa a Catalunya que ha obtingut la certificació de Producció Integrada, garantia de seguretat i qualitat des del camp fins a la taula. Amb la confiança de conèixer l’origen del blat i el procés complet d’elaboració. Rep aquest nom en honor de l’ermita de Sant Julià d’Altura del Parc Agrari de Sabadell, el defineixen dos característiques específiques: la farina i el procés d’elaboració.

El Pa de Sant Julià s’elabora amb blat cultivat al Parc Agrari de Sabadell i així contribueix a conservar el paisatge tradicional del Vallès i tots els seus valors mediambientals.

És un aliment bàsic de la dieta diària, gràcies al germen de blat amb un més alt contingut en proteïnes, minerals, fibra i vitamines antioxidants que ajuden a reduir l’envelliment de les cèl·lules.

Es tracta d’un pa elaborat diàriament a Sabadell en forns artesanals amb una fórmula amb germen de blat i un procediment de pastament, fermentació i cocció controlat que en garanteix la qualitat. En el projecte del pa de Sant Julià hi participen 9 forners de Sabadell que agrupen més de 80 punts de venda.

El pa de Sant Julià s’elabora en tres formats: barra rústica, rodó i barra de quart. Es pot trobar als establiments que l’elaboren durant tot l’any.

pa_juliaMés informació: www.padesantjulia.com