Mel Muria

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Mel Muria és una empresa que des de fa 5 generacions es dedica al món de l’apicultura, passant de generació en generació des de 1810. A dia d’avui, continuem fent la tradicional transhumància seguint les diferents floracions del nostre territori per tal d’aconseguir productes naturals com: la mel, el pol·len, el pròpolis i la gelea reial.

Mel_Muria

La principal activitat de la nostra empresa és la producció, envasat i comercialització de les mels (romaní, taronger, farigola, mil flors, etc.) que produeixen les nostres instal·lacions ramaderes, actualment 1.400 arnes.

Les nostres mels són d’una extraordinària qualitat, avalada pels nombrosos premis que han obtingut en diferents concursos nacionals i internacionals.

Disposem d’una agrobotiga on podreu trobar una varietat molt amplia de mels, així com d’altres productes naturals produïts per les abelles: el pol·len, la gelea reial i el pròpolis, com també productes dietètics i procedents del cultiu ecològic.

El museu apícola i la font de mel constitueixen un patrimoni cultural únic a les nostres terres. La possibilitat de realitzar les visites guiades i tallers didàctics són una bona manera de difondre i conèixer tot el que envolta el curiós món de les abelles.

Més informació: www.melmuria.com