Vinya Janine

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Vinya Janine és una marca registrada de vins embotellats d’una empresa familiar, que ja a principis del segle passat es dedicava a la comercialització de vi.

vinya_janine

Els nostres productes porten el segell de “produït, elaborat i embotellat a la propietat”, tot un símbol de garantia pel consumidor, ara que tant es parla de traçabilitat. I és que en primer lloc som viticultors, l’explotació agrària la configuren majoritàriament el conreu de la vinya, però també els conreus mediterranis per excel·lència, l’olivera (també produïm oli d’oliva extra verge) i l’amatller, aquest últim en regressió.

Som productors registrats en Producció Integrada, una garantia més per al consumidor.

Les nostres vinyes es troben a l’extrem nord-est de la denominació d’origen Tarragona, una zona amb un sòl argilós-calcari, relativament pobre, amb clima mediterrani i un règim pluviomètric baix, condicions molt bones per produir caldos de qualitat, amb baixes produccions per ha.

Vinya Janine va ser pionera a la nostra zona en la introducció del conreu de la vinya en espatllera i en la criança de vins.

Vinya Janine és soci fundador de l’Associació Catalana per a la Protecció i Promoció dels Productes de l’Alt Camp: “AC, producció artesana”, que té per objectiu divulgar i promocionar aquests productes de qualitat de la nostra comarca.

Vinya Janine organitza activitats d’enoturisme, i esdevé una plataforma de turisme rural amb la incorporació d’Agrotast, la nostra agrobotiga, i properament, una casa de poble, que completarà una amplia gamma de serveis lúdics, en l’ entorn rural, i amb la vinya i el vi com a punt de referència.

Més informació: www.vinyajanine.com