El Maset agriCultura EcoLògica

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

elmaset…l’art de cultivar la terra…

El Maset és un projecte de pagesia agroecològica, que neix de la inquietud d’apropar al consumidor el producte del propi pagès, un producte fresc, de temporada, ecològic i de qualitat. És per això que ens podeu trobar ubicats al Mercat Central de Reus.

El nostre compromís és recuperar la sabiesa i tradició pagesa del passat amb la tècnica del present, per tal de dignificar i fer viable l’herència familiar, a partir d’un treball sostenible i mantenint un equilibri amb els recursos que ens dona la pròpia terra. Així, amb l’agroecològia pretenem conservar els recursos naturals, establir unes relacions socials directes i saludables i que sigui econòmicament sostenible.

Fa cinc anys, Xavier Cabré, un pagès de Riudoms, va començar a oferir cistelles amb productes ecològics a domicili. Però fa aproximadament dos anys, Cabré es va començar a plantejar l’opció de fer de l’agricultura ecològica “una cosa normal” i tenir una parada al Mercat Central de Reus, on s’hi pot trobar una oferta en productes ecològics i de temporada.

Cabré està involucrat en la xarxa de pagesos Gent del Camp, i a la seva parada s’hi comercialitzen els productes locals produïts pels pagesos del territori. L’esperit del Maset, que només ofereix fruita i verdura de temporada, és “recuperar l’alimentació tradicional”.

Pàgina web: www.elmaset.net
Més informació: Visiteu la seva pàgina al Facebook.