Cooperativa Agrícola de Vila-rodona

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

La Cooperativa Agrícola de Vila-rodona agrupa actualment diverses cooperatives agrícoles locals dins de la Denominació d’Origen Tarragona i es troba al bell mig de la ruta del Císter, a tocar del monastir de Santes Creus. La seva fundació data del 1919 i l’edifici del Celler Cooperatiu, d’influencia modernista i obra de l’arquitecte vallenc Cèsar Martinell, és de notable interès arquitectònic i és possible visitar-lo.

coop_Vilarodona

De sempre, el principal esforç ha anat encarat cap a la constant millora tècnica i l’òptim aprofitament dels propis recursos. Aquest treball ha donat com a fruit una excel·lent qualitat dels vins i altres productes de la terra elaborats per la cooperativa.

Anualment s’elaboren 10.000.000 de litres de vi, procedents de les diferents varietats de raïm que es conreen en les 1200 ha de vinya pertanyents als socis de l’entitat. La major part d’aquests vins es destinen a la producció de vins i caves de marques de reconegut prestigi. La producció i elaboració de vins de reserva envellits en els nostres cellers, caves propis, vins varietals i vins de licor representen la culminació de l’esforç qualitatiu de la Cooperativa, que ha assolit un alt nivell en tots aquests productes.

Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Vila-rodona, SCCL
Avda Enric Benet, 4; 43814 Vila-rodona (Alt Camp)
Telèfons:
Oficines: 977 63 80 04
Celler: 977 63 80 01
Botiga: 977 63 80 87

Web: www.coopvila-rodona.com