Ecobotiga Cases Blanques

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Som una empresa familiar dedicada al cultiu de productes ecològics. El passat mes d’abril, per Sant Jordi, vam obrir una botiga d’alimentació ecològica a Vilafranca del Penedès, al barri de la Girada per tal de poder fer arribar, sense intermediaris, el nostre producte a tota persona que creu que la salut és el més important.

cases_blanques

A la botiga a més dels nostres productes frescos collits diàriament s’hi pot trobar tota mena de productes d’alimentació ecològica. Tot tipus de fruita, vins i caves, olis, vinagres, productes envasats, sucs de fruites, conserves, arrossos, pastes, cereals, hamburgueses i pizzes vegetals, seitan, tofu, carn de vedella, pollastre i un llarg etcètera.

Productes:

Enciams, bledes, carbassons, cogombres, albergínies, cols, tomàquets, pebrots, remolatxa, cebes, patates, peres, pomes, plàtans, kiwis, alvocats, pinyes, taronges, mandarines, mangosvins i caves, olis, vinagres, productes envasats, sucs de fruites, conserves, arrossos, pastes, cereals, hamburgueses i pizzes vegetals, seitan, tofu, carn de vedella, pollastre i un llarg etcètera.

Més informació: www.casesblanques.cat