Mercat ecològic de Sant Martí Vell

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

El mercat ecològic de Sant Martí Vell es un mercat on hi trobaràs el caliu humà, la sabiduria de la Naturalesa, les persones que coneixen i treballen la terra, oficis amb materials nobles i respectuosos amb el medi, tallers que t’ensenyaran a recuperar coses, tornarem a recuperar coneixements que hem oblidat, i ens enriquirem amb xerrades i conferències.

Cada segon i quart dissabte de mes convertim la plaça del poble en un acollidor lloc de trobada i convivència on, a més, podreu tastar molts dels productes que es venen a les parades i d’altres elaboracions de procedència ecològica que també us sorprendran.

Tots els productes seràn certificats i si son el.laborats justificants amb la factura de que tos els ingredients són ecològics.

Un mercat de comerç just pel pagès i pel consumidor. Te preferència el producte de la zona i de proximitat directa del productor o el.laborador.

El mercat s’hi podrà trobar de tot : fruita, verdura, carns, iogurts, llet, formatges, pa, llegums, vins, caves, olis, farines, coses per la llar, xocolates, te, pastas frescas, embotits, granes, farines, creps, planters, bolets, melmelades, confitures, sucs, arros, cremes, engüents, olis de massatge, essències, …

m_ecologic

Més informació: http://www.mercatecologic.com