ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

L’ADV Fruita Dolça de l’Alt Penedès va néixer l’any 2002. Aquesta entitat està formada per 30 fruticultors i, aproximadament, unes 200 hectàrees de cultius entre les comarques del Penedès i l’Anoia. Els nostres fruits (préssec, cirera, pruna, nectarina, caqui i albercoc) es comercialitzen genèricament sota la marca comercial FORDAL.

La fruita FORDAL es produeix artesanalment, fet que ho permet la petita dimensió de les nostres explotacions agràries. És així, com seleccionem les millors fruites per tu, directament de l’arbre, per ser envasades en el mateix camp i transportades fins al consumidor i/o punt de venta.

La fruita FORDAL ha obtingut la certificació en qualitat segons la norma de Producció Integrada. A través d’aquest sistema i els seus processos d’auditories garantim la qualitat de la nostra fruita i complim amb els requisits de seguretat alimentaria.
Els procediments d’elaboració de la fruita FORDAL tenen cura de tots els aspectes que influeixen en el procés: gestió agrària dels cultius, innovació i desenvolupament tecnològic, traçabilitat, respecte pel medi ambient, preservació dels ecosistemes, etc…

La nostra ADV (Associació de Defensa dels Vegetals) presta assessorament tècnic a totes aquelles persones que ho vulguin des de l’any 2002. De llavors ençà, la nostra entitat ha implantat nous sistemes de control per les principals plagues i malalties: corc del raïm, mosca de la fruita, etc… També, els nostres agricultors reben un assessorament de tots aquells aspectes que influeixen al llarg del procés productiu (abonat, reg, maneig del sòl,…). L’assessorament es realitza sempre de forma individualitzada segons si la explotació està en producció integrada o producció ecològica. Es així com també es realitza un acompanyament i seguiment dels diferents processos de certificació que opten els nostres agricultors.

logoADV

Pàgina web: www.fordal.org
Blog: http://fordal.blogspot.com/