Vi Comalats

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

El vi Comalats es produeix únicament de raïm procedent de la nostra collita i compta amb la qualificació de vi ecològic de la CCPAE, el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica; la funció del qual és auditar i certificar els productes agroalimentaris ecològics de Catalunya.

Tota la vinya és conrreada ecològicament i a més a més la situació de l’explotació és idònea per fer-ho ja que degut a l’altitud moltes plagues i malalties no hi són presents, no hi ha contaminació industrial i la carretera important més propera és a vint kilòmetres.

L’el·laboració del vi es du a terme de forma tradicional en un celler situat al costat mateix de les vinyes. El procés de maceració i fermentació del vi es fa dins de tines d’àcer inoxidable a temperatura controlada. La criança i envelliment es produeix al celler vell de la casa amb barriques bordeleses de roure americà i francés. I, finalment, el vi Comalats és embotellat allí mateix.

L’explotació familiar compta amb dotze hectàrees de vinya a Vallfogona de Riucorb (Conca de Barberà) i un vi propi amb Denominació d’Origen Costers del Segre.

comalats

Més informació: www.comalats.cat