Llet Nostra

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Llet Nostra és la marca impulsada per Llet de Catalunya, SL, per liderar el mercat de llet líquida a casa nostra. Creada l’any 2003, neix pel compromís de les cooperatives ramaderes catalanes d’activar un projecte de comercialització i industrialització únic a Catalunya que els permeti assolir 3 grans objectius: donar resposta a les necessitats del sector productiu lleter català –reduint la dependència dels grans grups industrials i afavorint el manteniment del sector ramader–, revaloritzar la llet produïda a Catalunya –garantint un preu just a les cooperatives– i cobrir directament una demanda de qualitat i garantia d’origen dels consumidors.

El procés comercial iniciat el mes de juny del 2003 s’ha consolidat ara amb la inauguració de la planta industrial d’envasament de llet líquida més innovadora de Catalunya. Situada a Vic (Osona), la planta té una capacitat d’envasat de 60 milions de litres anuals, disposa d’una superfície de 4.000 m² i dóna ocupació a 30 persones.

La posada en marxa de la primera planta industrial de Llet Nostra permet als seus responsables el control absolut de tot el procés que segueix el producte: des de la granja (nutrició, selecció genètica i tècniques de maneig de les vaques i recollida) fins al consumidor, passant pel transport, el procés d’elaboració, l’envasat de la llet i la comercialització.

Llet Nostra esdevé així el principal referent de la indústria lletera a Catalunya que es diferencia de la resta d’indústries del sector per ser una empresa propietat del ramaders catalans. Un projecte cooperatiu, autòcton, vinculat a la nostra gent i al territori.

Productes

Llet Nostra advoca pel llançament de nous productes i la innovació constant. En aquest sentit, Llet Nostra ha introduït al mercat un nou producte que combina els avantatges del tractament de la llet UHT amb la comoditat d’un nou envàs en ampolla d’un litre.

Fins ara, totes les marques de llet que hi ha al mercat envasaven la llet UHT o uperitzada en format bric.

Ara, Llet Nostra presenta aquest nou producte que permet que la llet UHT rebi un únic tractament tèrmic enlloc de dos (com és el cas de la llet esterilitzada comercialitzada en ampolla d’1,5 litres), pugui mantenir millor els valors nutricionals de la llet i oferir al consumidor un sabor més natural.

– Innovació. El producte és totalment innovador: format en ampolla d’un litre, més manejable, fàcil d’obrir i de servir, i de millor conservació una vegada oberta. Presentat en lots de 6 ampolles amb retràctil i nansa.

– Producte: llet UHT que rep un únic tractament tèrmic i manté millor els valors nutricionals de la llet i un sabor més natural.

– Diversificació i innovació: Cacau+llet
Cacau+llet és el batut de cacau UHT enriquit amb 12 vitamines que Llet Nostra ha elaborat per tal de facilitar els esmorzars i berenars de la canalla de la casa. Es presenta en lots de quatre unitats de 250 ml.

llet_nostra

Més informació: www.lletnostra.cat, www.lleters.cat