Iogurts, fermentats de soja, flams i kèfir Nadolç

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Els nostres iogurts i fermentats de soja aporten a l’organisme tots els efectes saludables d’un producte probiòtic: regeneració de l’intestí, millora de la digestibilitat dels aliments, neutralització dels productes tòxics i protecció contra les infeccions intestinals. Per aquest motiu és molt aconsellable incorporar-los a la ingesta diària, per tal de contribuir a una nutrició saludable i equilibrada. Important: els productes Nadolç, degut a la seva elaboració 100% natural, requereixen una conservació constant a una temperatura d’entre 2 i 6ºC, ja que és la única manera de preservar la seva qualitat probiòtica.

Des de 1988, Nadolç ha portat a terme elaborats naturals d’alta qualitat nutritiva i biològica: iogurts, fermentats de soja, flams i kèfir. Productes procedents de l’agricultura ecològica, amb tots els beneficis personals i socials que això comporta: gust, saludable, absència de residus, respecte per la terra i la cultura camperola, foment de la biodiversitat…

Nadolç s’ha dotat dels mitjans tecnològics més avançats per produir d’una forma neta i gens agressiva amb el medi ambient, amb totes les garanties que aporta la seva homologació per part del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE).

nadolç

Més informació: www.nadolc.com