Campdelasort

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Campdelasort forma part de les terres de la finca de Can Passafora a les afores de Bonastre. Es un troç d’uns 1500m2. A la finca hi tenim Oliveres i ceps, Peró en aquest troç, nomenat camp de la sort, es on el meu besavi i avi tenia l’hort.

Ara farà uns anys, coses de l’edat, que es va deixar de cultivar en aquest troç. Son anys en els que la terra ha estat en guaret, reposant i recuperant-se.

Dues generacions desprès del meu avi, tornem a apostar per la terra. Desprès de deixar la terra pel ciment, deixarem el ciment per la terra novament.

Com a cap visible del campdelasort, estic jo, en Dani. Peró darrera meu i a un munt de petites mans que m’enpenyen, m’animen i m’ajuden a fer-ho possible. A vegades penso que amb lo tossut que soc, si sol ho hagués pogut fer…. i la resposta sempre es la mateixa…no.

Campdelasort, neix d’un grapat d’inquietuds. El nostre objectiu es oferir a la nostre gent productes lliures de components químics i això ho fem pensant en la nostre terra, la qual cuidem com si fos part de nosaltres.

Ens encantaria canviar el món, Peró començarem per a canviar-nos a nosaltres mateixos. Intentant crear una empresa ètica i creativa. Un espai on tothom pugui contactar amb la naturalesa, a fi d’entendrela i aprendre a respectar-la. Nosaltres hem començat aquest Camí, i el volem fer acompanyats, amb vosaltres, amb tú.

campdelasort

Més informació: Campdelasort