Firagost 2010

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Els propers dimarts i dimecres, 3 i 4 d’agost, Valls celebrarà la 56a Fira-Exposició del Camp Català, la Firagost. Aquesta edició acollirà més de 350 expositors, un quilòmetre i mig d’exposició pel centre de Valls i ocuparà una superfície total de més 40.000 metres quadrats. El Conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, inaugurarà la Firagost 2010.

Tastar i adquirir fruits, embotits, vins, plantes, jardineria, productes del camp i per al camp… i, a més, gaudir d’una àmplia programació d’actes lúdics i festius. Això és el que ofereix Valls durant la Firagost, que enguany se celebra els dies 3 i 4 d’agost.

Fins a un quilòmetre i mig d’exposicions omplirà els carrers del centre de Valls. A la plaça del Quarter, al carrer Francesc Català Roca i als del voltant s’hi presentarà una àmplia exposició de ceràmica i artesania. Al carrer del Teatre, embotits i alimentació artesanal. Pel passeig de l’Estació i la Vallvera, una destacada mostra de novetats en maquinària agrícola i vehicles.

A banda de les parades i exposicions pròpies del sector agrícola, hi haurà actes per a tots els gustos com mostres de Bonsais o Cerveses Artesanals, cercaviles de cavalls, concursos d’arrossegament de cavalleries amb trineu o de portadors de sacs d’avellanes. Dimarts, el bon ambient s’allargarà fins a la nit, quan el Pati i l’auditori de Mas Miquel seran escenaris de la Revetlla Popular i el Concert de Rock’10, respectivament.

Dimecres, el protagonisme el tindran les mostres d’oficis, l’espectacle Eqüestre que tindrà lloc al Kursaal i la gran actuació castellera de les colles locals, a la Plaça del Blat. Enguany també hi ha l’Espai del vi com a novetat, el dia 4 d’agost a la tarda, a la plaça de l’Oli.

Publicat a delCamp.cat

Comentaris tancats.