Fira de Sant Llorenç i fira de l’avellana de Riudoms

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Al Baix Camp, a la població de Riudoms, es celebra del 6 al 8 d’agost aquesta singular fira, ja quatricentenària, la Fira de Sant Llorenç, la Fira de l’Avellana, i en la qual, avui en dia s’hi exposen fruïts secs i derivats i la seva gastronomia. També podem trobar sectors de caire multisectorial com els dedicats a la maquinària agrícola, automoció i comerç en general, així com una mostra d’entitats i actes culturals.

Com molt bé diu el director de la fira: “Podrem gaudir de la festa, trobar-nos en un ambient sa i distès, conèixer millor el nostre terme i tot el nostre territori, les tradicions, els costums, la gastronomia amb l’avellana com a ingredient principal, la terra del genial arquitecte Antoni Gaudí, l’oli d’oliva arbequina verge extra, la nostra cultura i sobretot, coneixereu millor el tarannà de la nostra gent. A tothom que ens visiti, riudomencs i amics forasters: segur que repetireu!”.

En aquesta fira es programen espectacles relacionats amb la cultura i la nostra gent: gegants, castells, actuacions musicals i culturals, la cloenda de la Combinada de Curses de portadors de saques d’avellanes, diables, caminades, exposicions i jornades tècniques i gastronòmiques, envoltats sempre de l’omnipresència del fill il·lustre riudomenc més universal: el genial arquitecte Antoni Gaudí.

Per a més informació: www.avellana.cat

Comentaris tancats.