Mercat del Ram a Vic

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Ram_Vic

Fira multisectorial, en la que la maquinària agrícola, el bestiar i la gastronomia, entre d’altres, són els protagonistes de la fira amb més història de la ciutat. L’assistència agropecuària de la comarca es veu reflexada en el Concurs de Canals Porcines, les demostracions eqüestres o les Jornades Tècniques Ramaderes.

L’edició d’enguany, que continua apostant per l’essència agrícola i ramadera del Mercat, amplia el recorregut fins als barris Remei i Estadi amb la proposta lúdica “Travessem el riu”. Es tracta d’un seguit d’activitats infantils que tindran lloc al voltant del riu Mèder fins arribar a la Rambla Josep Terradellas.

Enguany se segueix la mateixa reubicació i emplaçament de les mostres que en la darrera edició, tot i que la mostra d’horticultura i energies renovables estarà ubicada a l’aparcament Joan de Serrallonga. Presència de més exhibicions eqüestres, d’expositors del sector i la celebració del I Concurs Morfològic i Bellesa de Cavalls Àrabs, la recuperació de la mostra de Turisme, la mostra de les tres races d’ovella autòctona de Catalunya, vuit races de vaques vingudes de tot l’Estat i de França, i bestiar porcí.

Activitats agropecuàries dedicades als més petits, el mercat de palmes i llorers, passejades amb ponis, partits de horseball, exposicions, concerts de música o les Jornades Tècniques Ramaderes –centrades en l’agricultura ecològica, energies renovables i la sostenibilitat medi ambient- són altres activitats programades.

Ubicació: Recinte firal El Sucre, Plaça Major, Plaça dels Màrtirs, Rambla del Passeig, Rambla del Carme,….
Horari: de 10 a 20 h.

Publicat a www.festacatalunya.cat

Comentaris tancats.