IX Mostra Comerç Verd

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

La Mostra de Comerç Verd torna a la plaça de la Llibertat el 18 de setembre en la seva novena edició, en el marc de la Setmana del Comerç Verd, organitzada per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Reus, el consorci Salut i Medi i la xarxa de Comerç Verd.

Una vintena d’expositors amb certificació ecològica, entre productors, elaboradors, establiments comercials i entitats del Camp de Tarragona, oferiran els seus productes i serveis en una mostra que obrirà les portes entre les 10:00 i les 14:00h i entre les 17:00 i les 20:30 h.

Serveis d’àpats ecològics, projectes d’ecologia i conservació de la biodiversitat, associacions de productors, xarxes de comerç just o bancs d’intercanvi del temps són algunes de les propostes que les entitats de Reus ofereixen per un model de consum responsable. A més a més, la llista d’alternatives ecològiques és molt llarga, des de la reutilització de material informàtic i tòners, a formatges, coques, pizzes, vins i caves, verdures, carn, sistemes de transport, xocolata, productes de neteja, etc. A la Mostra de Comerç Verd es podran tastar i provar aquests productes i conèixer tots aquests projectes.

Durant el dia també es podrà veure com funciona un rusc d’abelles i entrar-hi en contacte directament, gràcies a l’associació d’amics de les abelles. Les abelles són un bon indicador de la salut del nostre ecosistema a més de tenir un paper clau en la pol·linització.

També hi haurà un taller de maquillatge per a petits i grans de la mà de Make Up, que ens ha preparat un hort molt especial on tots podrem immortalitzar el nostre pas per la IX Mostra Comerç Verd si es porta la càmera fotogràfica i així tenir un bon record.

Finalment, entre els assistents a la Mostra se sortejarà una visita i dinar al Parc de les olors de Mas de Caret, per descobrir totes les propietats de les plantes aromàtiques i una estada de cap de setmana.

D’altra banda, la Setmana del Comerç Verd es completa amb propostes com taules rodones, videofòrums i documentals; que tindran lloc els dies 14, 15 i 21 de setembre.

Publicat a delCamp.cat.

Comentaris tancats.