1a Fira d’intercanvi de l’Ecoxarxa de Barcelona

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

1firaecoxarxa

Mercat agroecològic i artesanal amb moneda social. Taules d’intercanvi i de serveis cooperatius, tallers, paradetes informatives i activitats artístiques i musicals.

L’Ecoxarxa de Barcelona amb el suport d’altres ecoxarxes i de la Cooperativa Integral Catalana convoca a una Fira d’intercanvi amb moneda social, pel 18 de setembre del 2010. El lloc de la fira serà el Passeig Lluís Companys, al centre de Barcelona. L’horari serà de 10 a 20 hores. Durant el dia hi haurà xerrades, tallers i activitats artístiques, així com un dinar popular preparat amb aliments aportats a la fira.

Inscriure una parada serà gratuit, l’única condició per participar és que a les parades no hi circulin els euros. En lloc d’això s’utilitzaran els Ecos barcelonins, que es podrà aconseguir via d’altres monedes socials d’arreu del territori, o canviant euros.

Les persones i col·lectius que inscriguin parada podran canviar al final de la fira, fins el 80% de la moneda social ingressada aquest dia per euros, la resta l’hauran de convertir en moneda social útil per seguir intercanviant a través del creixent moviment català de monedes socials.

Barcelona té una consolidada presència de fires d’intercanvi, mentre que les ecoxarxes han anat impulsant la moneda social en les fires de zones com el Montseny, Osona i el Camp de Tarragona.

La fira que te com a objectiu mostrar com l’agroecologia, l’economia solidària, la reutilització, el suport mutu i l’autogestió, poden confluir per ajudar-nos a cobrir les nostres necessitats bàsiques, fora del capitalisme.

Més informació: www.podem.cat, http://cooperativa.ecoxarxes.cat

Comentaris tancats.