IV Fira d’Alimentació i Salut Slow Food Terres de Lleida

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

alimentacio-salutSlow Food Terres de Lleida organitza la amb la col·laboració de la Dolça Revolució de les Plantes Medicinals els dies 26 i 27 de novembre al pavelló 4 i Palau de vidre del recinte firal dels Camps Elisis de Lleida.

La Fira d’Alimentació i Salut va néixer del desig i la necessitat de presentar en un sol àmbit la suma de gairebé tots els projectes que porta en marxa Slow Food Terres de Lleida. En primer lloc un espai de trobada entre productors i coproductors (consumidors), responsables tots plegats de la nostra alimentació i de la nostra salut, i també de la salut del planeta.

Productors, artesans, restauradors i consumidors en general en un intercanvi permanent de coneixements, necessitats i experiències, sempre sota el paraigua de defensar productes bons, nets i justos.

Objectius de la Fira:

Apropar el productor al consumidor amb la qual cosa reduïm costos, reduïm emissions de CO2 i escurcem al màxim les distàncies, així guanyem en frescor i qualitat.
Reincorporar als nostres hàbits gastronòmics la cuina de temporada i d’aprofitament. Tornem a fer conserves i melmelades casolanes en el millor moment del producte. Tornem a fer pastissos i galetes per a la canalla sense additius ni conservants.
Recuperar i gaudir de la nostra cuina tradicional lligada a la terra i al seu cicle natural a través dels productes que ens ofereix: panadons d’espinacs per Pasqua, coques de recapte o cassola de tros amb els ingredients de la temporada que tinguem a casa.
Contribuir a la creació d’una bona educació alimentària basada en productes naturals, de qualitat, prendre consciència de la importància de l’alimentació diària en la nostra salut, de l’aprofitament que hem de fer de les plantes medicinals o altres teràpies naturals. Perquè de la nostra alimentació en dependrà la salut futura.

Més informació: http://firaslow.wordpress.com

Comentaris tancats.