Guia de restaurants KM 0 sloow food de Catalunya

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

KM0-146x207Escrit per Rosa Solà Maset, aquest llibre és una guia que reuneix per primera vegada tots els establiments de restauració del nostre país distingits amb el segell “Km 0” de Slow Food. La guia és fruit de mesos de treball conjunt amb els xefs, que mai no han dubtat a participar per enriquir aquesta guia que no vol ser convencional. En efecte, aquí hi trobareu el perfil humà dels cuiners, les anècdotes de la seva vida, el seu camí cap a la sostenibilitat i l’ecologia, les seves receptes amb fotografies, les adreces dels seus productors i els esdeveniments i mercats de relleu a prop dels restaurants. Inclou itineraris turístics slow al voltant dels restaurants per no oblidar mai que no hi ha turisme autèntic sense coneixement de la gastronomia local, com no hi ha gastrònom mereixedor d’aquest títol que no tingui interès pels orígens d’allò que menja. Cuinar Km 0 és fer producció neta? Sí, sempre que la sapiència culinària s’integri amb ingredients de proximitat, tradicionals, de temporada i ecològics.

Benvinguts: Slow Food acaba d’obrir la porta d’un nou concepte gastronòmic respectuós amb el món, amb els pagesos… i amb el consumidor! Ferran Adrià i Carlo Petrini en signen el pròleg i la introducció respectivament.

La guia també inclou una sèrie de bons retallables, de descompte, detalls i obsequis que et faran els cuiners en presentar-lo al restaurant, és vàlid per a dues persones i s’estima que només que en facis servir dos ja hauras recuperat la inversió de la guia.
Que vagi de gust!

Adquireix la versió digital a través d’Edi.cat.

Publicat a: www.pol-len.cat

Comentaris tancats.