Seminari La Cooperativa ecològica a Riudoms

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

La Diputació de Tarragona, conjuntament amb Ara_Coop, entitat dedicada a la promoció i creació de cooperatives, organitza el Seminari “La Cooperativa ecològica” a la Sala d’Actes del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar, a Riudoms, el divendres 18 de novembre de 2011, de 10 a 13h.

L’objectiu de l’actuació és donar a conèixer els avantatges competitius que existeixen en l’empresa cooperativa per l’establiment de nous canals de comercialització de la producció agrària ecològica.

Aquesta acció va dirigida especialment a titulars d’explotacions agrícoles i ramaderes, empresariat del sector agroalimentari, socis/es de cooperatives agràries, socis/es de sindicats agraris i associacions del sector agrari en general, i de l’ecològic en particular, de les comarques del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

Us enviem aquest correu, amb la confiança que en fareu tota la difusió que estigui al vostre abast.

Si coneixeu alguna persona interessada, indiqueu-li que es posi en contacte amb nosaltres al 977 24 94 88 (Isabel Mestres) o bé a través de correu electrònic a desenvolupament.local@dipta.cat.

Agraïnt per avançat la vostra col·laboració, rebeu una cordial salutació,

Isabel Mestres Pla
imestres@dipta.cat
AODL Economia Sostenible
Organisme Autònom Desenvolupament Local
Diputació de Tarragona
Carretera de Valls, 45
43007 Tarragona
Tel.-Fax 977249488/977242152

Comentaris tancats.