Fira de la cultura ecològica de Girona

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

La quarta edició de la fira Eco-sí de Girona, que es fa de l’11 al 13 de desembre, presenta com a principal novetat un mercat ecològic amb productes del territori, amb la voluntat d’ampliar els serveis que oferia fins ara el certamen.

Eco-sí presentarà majoritàriament expositors d’alimentació ecològica, però també de teràpies naturals, energies renovables, bioconstrucció, artesania i joguines. La directora de Fira Girona, Anna Albar, ha subratllat que el certamen “és més que una fira comercial; és un certamen cultural, un espai de debat o reflexió, de formació i informació sobre la cultura ecològica”, ha conclòs.

Durant la roda de premsa de presentació, Albar ha explicat que “l’eco-mercat pretén donar resposta a la demanda dels visitants”. Així, aquests dies podran trobar-se a Girona lactis d’ovella ripollesa, oli d’oliva del Massís del Montgrí, be i vedella ecològica d’Ogassa, o pa i pastisseria per a diabètics.

A més, la fira també acollirà tallers de cuina, d’agricultura ecològica, reciclatge, ungüents, homeopatia infantil, alimentació ecològica i plantes medicinals. En total, hi haurà 79 expositors i s’espera atreure uns 9.000 visitants.

Noticia publicada a Yahoo Noticias.

Comentaris tancats.