La Conca de Barberà obre una botiga especialitzada en vins de la seva DO

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Els vins i caves amb DO Conca de Barberà compten amb un espai singular per a la seva venda i promoció. Es tracta d’una botiga situada a un lloc tan emblemàtic de la comarca com el Monestir de Poblet. Un establiment que s’acaba d’inaugurar per iniciativa del Consell Comarcal, el Consell Regulador, Concactiva i l’Associació d’Embotelladors de Vins i Caves.

L’establiment, que porta per nom Vinum Conca, neix amb l’objectiu de convertir-se en un punt de venda estratègic dels vins i caves amb DO Conca de Barberà però també amb l’ambició de donar suport a l’activitat econòmica de la comarca i al desenvolupament rural del territori.

El president del Consell Regulador de la DO Conca de Barberà, Carles Andreu, assegura que “a banda dels vins i caves també hi ha la intenció d’impulsar i col·laborar amb la promoció i comercialització d’altres productes locals, com les olives, l’oli i els carquinyolis molt aviat”. Andreu afirma que de vins i caves n’hi ha molts i cada vegada més, però “tenim el problema de la promoció i el gran desconeixement de la gent, per tant, aquest establiment contribuirà a donar-nos a conèixer aprofitant el volum d’entre 150.000 i 200.000 visitants que rebem cada any”. A la botiga, també es repartiran uns tríptics informatius dels diferents cellers que formen part de l’Associació d’Embotelladors de Vins i Caves de la Conca de Barberà per tal que qui vulgui pugui visitar-los.

Per posar en marxa la botiga, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha realitzat els tràmits necessaris per llogar un local a l’entrada del Monestir de Poblet. La situació estratègica de l’espai ha estat clau a l’hora de valorar la viabilitat de la iniciativa. “Per a nosaltres que l’establiment estigui situat al Monestir de Poblet és fonamental ja que és patrimoni de la humanitat, el paisatge és fantàstic i representa un dels principals atractius del nostre territori”, explica Andreu. L’acte de inauguració de Vinum Conca va tenir lloc ahir a la tarda amb la presència de l’expresident Jordi Pujol.

Publicat a delCamp.cat.

Comentaris tancats.