Es reactiva la marca col·lectiva ‘AC Fet a l’Alt Camp’ aplegant 11 productors artesans de la comarca

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

La marca col·lectiva AC Fet a l’Alt Camp Producció Artesana s’ha reactivat, amb l’oferta de onze productors artesans de la comarca, com un distintiu de qualitat creat per promocionar productes de l’Alt Camp i que s’atorga a aquells productes de qualitat diferenciada d’acord amb un reglament específic. L’objectiu és plantar cara a la crisi amb productes de proximitat i qualitat. Una de les primeres accions ha estat l’edició d’un tríptic informatiu, que es repartirà per la Festa de la Calçotada d’aquest diumenge. També es podrà trobar en fires i altres espais promocionals i allotjaments turístics de la comarca. Se n’han editat 5.000 exemplars.

Els productes artesans que ofereix la marca col·lectiva són vins, cervesa, licors, cafè, salses, mel i pastisseria. Els integrants d’aquesta marca col·lectiva són: Cafès Lider, Vives Ambròs SL, Rosita, Fruits SP, Licors Eliseu Vilà, Josep M. Llorens Molnè Mel i productes derivats de les abelles, Pastisseria Santacana, Pastisseria Valls SL, Mas Vicenç SCP, Vinya Janine i Paño Fruits.

fet_alt_campL’Associació Catalana per a la Protecció i Promoció de Productes de l’Alt Camp es va fundar a finals dels noaranta, però els darrers anys havia estat inactiva. En els darrers mesos, a través de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament local i diferents reunions amb productors artesans, s’ha reactivat l’associació, amb el conseller comarcal Josep Maria Coll, com a president. Coll ha afirmat que AC Fet a l’Alt Camp comença amb onze membres però que “està oberta a noves incorporacions”. “Volem promocionar els productes de la comarca i que la gent que ens visita en compri”, va declarar Coll.

La marca col·lectiva té com a finalitat la protecció i promoció de productes alimentaris produïts a la comarca de l’Alt Camp, per la qual cosa estableix objectius, programes i normes d’actuació i porta a terme totes les activitats necessàries per a la seva adequada comercialització i control de qualitat.

Publicat a www.altcamp.cat.

Comentaris tancats.