Primer mercat agroecològic de Cambrils

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

m_agroecologic_CambrilsL’Ateneu Cambrilenc, en col·laboració amb l’Ajuntament de Cambrils, organitza el proper 24 de gener el primer mercat agroecològic, coincidint amb la celebració de Sant Antoni i els Tres Tombs. Al Mercat, que tindrà lloc entre les deu del matí i les sis de la tarda a la Plaça Espanya, es podrà trobar tot tipus de productes conreats de manera ecològica, així com productes d’artesania popular fets a mà.

Aquest mercat agroecològic, però, pretén anar més enllà d’una exposició de compra i venda. Amb la col·laboració entre l’Ateneu i el consistori s’ha volgut conscienciar a la població de la importància de fer una agricultura sostenible i natural, dignificant la terra i donant valor al paisatge rural. Per això, la jornada va acompanyada per dues conferències prèvies, una celebrada ahir, 21 de gener, i l’altra avui, dia 22. Les conferències es celebren al Centre Cultural i Ocupacional de la ciutat. La primera xerrada ha anat a càrrec de l’Associació Agroecològica Gent del Camp i la segona, per la Xarxa Solc.

L’associació Ateneu Cambrilenc ha estat creada recentment amb la col·laboració del Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Cambrils i pel Pla de Barris de Millora Integral del Nucli Antic.

Publicat a delCamp.cat.

Comentaris tancats.