El CCPAE enceta una campanya per impulsar el consum d’aliments ecològics

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

plantat_2009El CCPAE realitza aquesta campanya radiofònica cada any coincidint amb l’època nadalenca, amb l’objectiu de donar a conèixer la certificació ecològica, el segell del CCPAE i els aliments que certifica, per tal d’estimular-ne el seu consum. Es tracta d’una acció de promoció emmarcada dins del Pla d’Acció de l’alimentació i l’agricultura ecològiques 2008-2012 de la Generalitat de Catalunya.

El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), organisme del Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, presenta la seva nova campanya de promoció del consum dels productes agroalimentaris ecològics, que enguany pren força amb un missatge directe i contundent.

‘Planta’t, consumeix en ecològic.” és l’eslògan escollit per a la campanya de ràdio, amb el qual es pretén dirigir-se al consumidor per tal de donar a conèixer les diferències de l’agricultura ecològica, les garanties que ofereix un producte ecològic certificat i el segell que porten les etiquetes per identificar els productes ecològics certificats.

La campanya, que té una durada de tres mesos, consisteix en l’emissió d’una falca en una emissora de ràdio líder dins de l’àmbit nacional de Catalunya en els seus programes de màxima audiència. La informació de la campanya també està a l’abast de tothom al portal web del Consell: www.ccpae.org.

Aquesta acció està emmarcada en el Pla d’Acció de l’Alimentació i l’Agricultura Ecològiques 2008-2012, que té com a objectiu fonamental promoure les produccions i el consum de productes i aliments ecològics a Catalunya.

Comentaris tancats.