XIII edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Dels dies 14 al 16 de maig la Rambla Nova serà l’escenari de la XIII edició de la Fira del Vi de la DO Tarragona, organitzada conjuntament per la Cambra i la DO Tarragona amb caràcter bianual.

Després dels excel•lents resultats de la passada edició, en la que es van comptabilitzar més de 6.000 visitants que varen fer 12.000 degustacions i hi varen prendre part 18 estands, 13 d’ells cellers, els organitzadors han explicat que les previsions per enguany passen per superar abastament aquesta afluència i han destacat el pes específic que la producció de la DO Tarragona està tenint a les cartes dels restaurants i a les prestatgeries dels comerços, “una presència que ha d’anar a més, certament. En això hi estem treballant i per això s’explica l’organització d’un certamen d’aquestes característiques, que entre d’altres coses contribueix a impulsar, donar a conèixer i afavorir el consum dels productes de proximitat”.

En el decurs de l’acte s’ha donat a conèixer també el cartell oficial de l’edició d’enguany de la Fira. Realitzat per Marcos Toledano, la seva obra s’ha imposat en el concurs de cartells que es va convocar.

Publicat a www.tottarragona.cat

Comentaris tancats.