Viladrau celebra la 16a Fira de la castanya

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

fira_2010

Al voltant de la festa de la castanyada, el poble de Viladrau, al Parc Natural del Montseny, celebra la seva festa més popular, la Fira de la castanya, que enguany arriba a la 16a edició. Hi haurà activitats i exposicions durant la segona meitat del mes d’octubre i fins l’11 de novembre.

El lliurament dels guardons obrirà el divendres 22 d’octubre els actes d’enguany de la fira. La venda de castanyes, mostra de feines tradicionals i tallers infantils es farà aquest cap de setmana, dissabte 23 i diumenge 24 d’octubre. Hi haurà diverses activitats complementàries, com ara passejades comentades pel bosc, passejades en poni pels menuts i un concurs de fotografia.

El diumenge, a més, hi haurà un tast gastronòmic sobre la cuina de la castanya a Viladrau, amb la participació de diversos hotels i restaurants de la zona.

Les activitats continuaran el cap de setmana del pont de la castanyada: 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre. El dissabte es farà el primer mercat dels encants de Viladrau, el diumenge el ball de bruixes i el 13è concurs de menjar castanyes i el dilluns, la 9a Fira d´intercanvi de l’Ecoxarxa Montseny a Viladrau.

El Montseny. fòrum d’opinió. 8es Tertúlies del castanyer continuarà els actes entorn de la fira de la castanya, el 6 de novembre al Centre Cultural Europeu de la Natura. Aquell dissabte també se celebra el sopar de la fira. El diumenge 7 es farà una caminada per conèixer les fonts de Viladrau i els actes es clouran l’11 de novembre amb la Festa de Sant Martí, patró de Viladrau i 33a Festa dels Avis.

Font: Diputació de Barcelona

Comentaris tancats.