Reus viu el vi

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Els dies 12 i 13 de juny la plaça de la Llibertat de Reus va ser l’escenari de la primera edició de la REUS VIU EL VI, la primera fira dels vins de les Denominacions d’Origen de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus. Una iniciativa de la mateixa Cambra, amb la complicitat de l’Ajuntament, que volia servir per referenciar novament la ciutat com l’autèntica plaça comercial dels cellers de les nostres comarques d’influència.

El resultat de la iniciativa va superar totes les expectatives. D’entrada per la magnífica resposta dels mateixos cellers. Més de 60 empreses van formalitzar la seva presència a la fira. I el certamen, pròpiament, va rebre un allau de visitants. Durant els dos dies de celebració es van comptabilitzar més de 30.000 persones al recinte firal i es van despatxar 5.056 packs de fira amb els tiquets de tast, la copa de vi i el catàleg de la fira. A la pàgina web oficial hi trobareu tota la informació de la primera REUS VIU EL VI, amb les notícies que va generar i les fotografies més destacades de la fira.

Com no podia ser d’altra manera l’excel·lent resposta dels cellers i del públic assistent ha determinat la continuïtat del certamen. Ja estem preparant la segona edició de la REUS VIU EL VI amb la confiança de comptar, novament, amb una àmplia representació dels millors cellers de les Denominacions d’Origen del nostre àmbit territorial –Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta-.

Més informació: www.reusviuelvi.cat

Comentaris tancats.