Mostra gastronòmica del conill i fira d’artesania a Vilafant

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

conill_VilafantLa nostra fira se celebra des del 1995, el primer diumenge del mes d’abril (exceptuant quan cau en el Diumenge Sant, “de resurrecció”). Enguany, la 14a Mostra gastronòmica del conill i fira de l’artesania serà el proper diumenge 28 de març del 2010, emmarcat en la 15a setmana cultura de Vilafant.

La Mostra gastronòmica es fonamenta en tastets de diferents plats realitzats de conill a càrrec de restauradors de Vilafant i la comarca, tot per un tiquet de 7€.

En les diferents edicions hem gaudit dels plats de restauradors, entre d’altres, del restaurant Can Costa, restaurant Can Quim, restaurant La Quinta Forca, restaurant El Pà volador, restaurant la Deu, restaurant Mas Castellar, restaurant Mas Pau, Catering Montserrat, restaurant Casino Castell de Peralada, restaurant Cal Governador, restaurant Figueres Parc, restaurant El Trull d’en Francesc, restaurant El Molí de l’Escala.

Aquesta mostra es complementa amb la fira d’artesania (més informació pels firaires i artesans aquí) pels carrers del poble. En aquesta fira ens visiten diferent artesans de tot Catalunya.

A banda, durant tot el dia es fan un ventall d’activitats com ara
– Trobada del col·leccionisme de plaques de cava
– Ballada de sardanes
– Concurs de pintura ràpida “pintem conills”
– Concurs de llançament de totxanes
– Tallers artesanals per a infants i joves

Més informació: www.vilafant.com/cat/fira

Comentaris tancats.