Mostra de Vins i Caves de Catalunya

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

mostra_vins_caves

Nova edició de la MOSTRA DE VINS i CAVES DE CATALUNYA que se celebrarà a Barcelona del 23 al 26 de setembre 2010, coincidint amb les Festes de la Mercè.

Per l’edició d’enguany, la 30ena, es celebrarà al Moll de Bosch i Alzina de Barcelona (Moll de la Fusta), compta amb novetats en la seva oferta als visitants de la mostra. En el decurs de l’última setmana de juny s’obrirà el termini d’inscripció a les empreses interessades a participar a la mostra finalitzant el 30 de juliol.

Durant aquest 30 anys, la Mostra s’ha convertit en un referent pel sector vitivinícola en la divulgació i promoció dels seus productes a la ciutat de Barcelona i a la seva àrea metropolitana, esdevenint una cita imprescindible de les festes de la Mercè. Així, la Mostra és un aparador excel·lent per a informar els consumidors de tota Catalunya, que assisteixen a les festes de la Mercè, així com als visitants d’altres països, de l’excel·lent qualitat dels nostres vins i caves.

HORARI: 24, 25 i 26 de setembre de 12:00 a 22:00 i 23 de setembre de 16:00 a 22:00 (la venda de tiquets es tancarà a les 21.15 h.)

El Moll de la Fusta s’ha consolidat com el lloc més adient per ser seu de la Mostra on els visitants podran gaudir de totes les novetats d’aquest any, com l’espai de Musiques i Vi de Catalunya, un maridatge dels vins de la mostra amb actuacions de musiques en viu, el Celler de la Mostra on-line que estarà dintre de la botiga, un nou espai en petit format per fer tastos, a banda de la sala polivalent, també enguany celebrem el 50è aniversari de la D.O. Penedès amb un ampli ventall d’activitats molt interessants per adults i infants, seran presents les últimes novetats dels cellers participants i serà també el marc ideal per donar a conèixer la nova campanya “De l’Origen al Plaer” dels nostres vins i caves al públic internacional present a les Fires de la Mercè.

Més informació: www.mostradevinsicaves.cat

Comentaris tancats.