Festa del Porc i la Cervesa a Manlleu

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

cartellporc2010

La Festa del Porc i la Cervesa és gastronomia, és oci i és espectacle a la capital del Ter. Elaboració de productes del porc en directe, demostracions de cuina, tasts guiats d’embotits i de cerveses nacionals i d’importació, activitats infantils i espectacles gratuïts.

Tasteu les cerveses artesanes que s’elaboren al nostre territori. Gaudiu de la cuina del porc de qualitat, a preus populars, i dels seus embotits, tasteu els plats i especialitats que els expositors de la fira us ofereixen i que són per llepar-se’n els dits: Sopa de tardor amb pilotilles i bolets, peu de porc desossat farcit amb morro de vedella i rostit amb salsa de rossinyols, canelons de la iaia Pepeta, Pa de pessic farcit de poma i ratafia, arròs cec de magra i bolets, coca mallorquina de trampó (pasta elaborada amb llard de porc cervesa)…

Aquesta nova edició de la Festa del Porc i la Cervesa ens trobareu al Passeig del Ter, al costat de l’embarcador. I podreu gaudir dels concerts amb Cris Juanico i els Mags de Binigall, les Pepper Pots, espectacles de circ i tallers per petits i grans, i tot de forma gratuïta.

Més informació:

www.manlleu.cat
www.porcicervesa.cat

Comentaris tancats.