Monblanc acull un any més el Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

En el marc de la Setmana Medieval de Montblanc, es dóna el tret de sortida al Mercat de vins i caves de la DO Conca de Barberà. En total, una quinzena de cellers seran presents en diferents parades per poder tastar els seus productes i poder assessorar als visitants sobre les varietats i l’elaboració dels vins d’aquesta denominació d’origen.

Precisament aquest 2010, la DO de la Conca celebra els seus 25 anys, motiu pel qual aquest és un any molt especial pel món vinícola de la comarca del Camp de Tarragona interior. Per recordar aquest aniversari, les copes del Mercat de Vins portaran serigrafiat l’emblema de celebració dels 25 anys de la DO Conca.

Durant aquest cap de setmana i el següent, es podrà gaudir del Mercat de vins i caves, el qual estarà ubicat a la bonica, i també medieval, Plaça dels Àngels, tocant al carrer dels Jueus en ple centre històric de la Vila Ducal.

Els cellers que es troben en aquest mercat són: Agrícola de Barberà, Celler Carles Andreu, Celler Cal Joan, Cellers Roset, Celler Molí dels Capellans, Carlania Celler, Celler Jordi Llorens, Escoda-Sanahuja, Gatzaravins, Guspí, Mas Foraster, Mas del Tossal, Rendé Masdéu, Rosa Mª Torres i Vinícola de Sarral.

Fuente: www.delcamp.cat

Comentaris tancats.