Hostelcat

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

HOSTELCAT és la fira que aplega el sector d’hostaleria i restauració de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, el que en un sentit més ampli es coneix com Catalunya Sud. El turisme és un dels principals motors econòmics d’aquest territori, amb una marca de primera magnitud com la de “Costa Daurada”, la presència de Port Aventura, un turisme interior emergent i unes infraestructures que cada cop ens comuniquen millor amb la resta de l’Estat i d’Europa. Tot plegat potencia l’existència d’empreses de referència en el sector que es coneix com horeco (hostaleria, restauració i col·lectivitats). Així -a més de a nivell turístic- aquestes comarques són també un important pol d’atracció per als proveïdors de les empreses turístiques. Aquest és l’entorn en el qual es desenvolupa hostelCat com a punt de trobada de professionals, proveïdors, institucions, etc.

Després de l’èxit aconseguit amb la primera convocatòria, enguany hostelCat s’obre també al públic final. Així, aquesta edició s’estructurarà de la següent manera:
Dia 18: 1a Mostra de Gastronomia de la Catalunya Sud
Dies 19 i 20: 2a Fira Professional d’Hostaleria i Restauració

A la mostra gastronòmica hi participaran cuiners de diversos territoris de la Catalunya Sud, inclosos els xefs dels tres restaurants que tenen Estrelles Michelin. A més a més hi haurà un showcooking dels alumnes de l’escola d’Hosteleria i Turisme de Cambrils. Finalment, s’habilitaran una cinquantena de taules per la venda de productes típics de la demarcació.

A més a més, es duran a terme tallers -com una demostració sobre el foie o sobre les cerveses artesanals- i conferències -com la vinculació entre les rutes turístiques i la gastronomia-.

Més informació: www.firareus.com/hostelcat

Comentaris tancats.