Fira Natura a Lleida

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Fira Natura va néixer amb l’objectiu de promoure un ús responsable del medi ambient i a millorar la qualitat de vida de les persones, afavorint així una convivència respectuosa de la societat.

En aquests anys, Fira Natura ha experimentat un gran creixement en nombre d’expositors i visitants, convertint-se en la segona fira del sector més important d’arreu de Catalunya.

Fira Natura és un espai on es troben representats diferents sectors com, productors ecològics i alimentació biològica, empreses dedicades a la bioconstrucció i energies renovables, ongs, artesans, medicina natural…

fira_Natura

Fira Natura s’ha convertit en un espai de sensibilització, amb un fort component social i cultural, on el visitant pot passar-hi tot un dia participant a tallers, assistint a conferències, veient exposicions, exhibicions de gossos d’atura i alhora gaudir de les àrees de descans, de l’ecobar i del biorestaurant. També hi ha servei de ludoteca per la canalla i guarderia de gossos un servei que només el presta Fira Natura en tot el ambit firal de la peninsula.

Fira Natura té com un dels seus objectius el respecte al medi ambient, per això ha aplicat el màxim de mesures ambientalitzadores, utilitzant moqueta feta a base de cel.lulosa totalment reciclable com a paper i banderoles publicitàries tèxtils i reutilitzables i la baixella del bio restaurant és reutilitzable éssent totalment coherent amb els principis ecologistes que defensa.

Emplaçament de la mostra:
Palau de Vidre dels Camps Elisis de Lleida
Superficie d’exposició aproximada: 6.000 m2
Nº d’Expositors estimats: 120

Per a més informació: www.firanatura.org

Informació publicada a www.festacatalunya.cat

Comentaris tancats.