Fira del camp, món rural d’Eivissa i Formentera

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

El proper cap de setmana es celebrarà al recinte firal d’Eivissa la setena edició de la Fira del Camp, que organitza el Consell Insular i l’organisme Fires i Congressos d’Eivissa i Formentera.

La setena edició es desenvoluparà aquest cap de setmana amb 61 expositors. Hi haurà exposicions i iniciatives per sensibilitzar sobre els valors del camp.

Entre les principals novetats d’aquest any, Torres va destacar la presència d’unes trenta associacions de races autòctones de totes les Balears, que donaran a conèixer una mostra completa del valuós patrimoni animal de les illes. També es desenvoluparan diferents activitats relacionades amb el món rural i s’han programat exposicions i diferents iniciatives tendents a sensibilitzar el públic sobre la importància de cuidar el camp i els seus recursos.

Producció ecològica

Diumenge a les 11,30 hores serà la cooperativa de productors ecològics de Menorca qui presenti la seva experiència, amb la posada en marxa aquest any d’una botiga de productors i elaboradors locals. A les 13 hores, la tècnica Yolanda Méndez presentarà el programa per a la conservació de races autòctones de les Pitiüses ia les 15 es tornarà a passar el documental d’Amics de la Terra. A la tarda es presentaran diverses xerrades relacionades amb l’agricultura i la ramaderia.

Publicat a www.diariodeibiza.es.

Comentaris tancats.