Fira de la Castanya de Viladrau

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Des del 23 d’octubre fins al 31 d’octubre.

La Fira de la Castanya de Viladrau s’ha convertit en una fira única situada en un entorn privilegiat, el Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera. Una fira on la gastronomia, l’ oci i l’espectacle per a tothom omplen un poble i un paisatge amb la castanya, la tardor i Tots Sants com a protagonistes, on cultura, tradició i activitat comercial es donen la mà.

La Fira de la Castanya de Viladrau neix l’any 1995 amb la finalitat de potenciar el desenvolupament d’una activitat comercial, econòmica, social i mediambientalment sostenible. Una proposta respectuosa i coherent amb el medi ambient, mitjançant la recuperació d’un producte tant nostre i a vegades tan desconegut com és la castanya de Viladrau i del Montseny.

La realització d’activitats culturals pròpies i singulars, amb la voluntat de recuperar la memòria històrica del producte, de la tradició i de la innovació, fan de la Fira de la Castanya una fira única, sorprenent i diversa on es dona cabuda als vessants culturals , lúdics, socials, econòmiques i ambientals al voltant de la castanya, de la tardor i del territori.

Tast gastronòmic. La cuina de la castanya
El Tast Gastronòmic es presenta sempre el diumenge de la Fira de la Castanya (últim diumenge d’octubre) i s’ha convertit en un dels plats forts de la fira.
Tots els restaurants de Viladrau ofereixen un exquisit plat amb la castanya com a protagonista. El tast es realitza al pati exterior del CCEN i mostra la gran riquesa gastronòmica que ofereix Viladrau als seus visitants.

Activitats complementàries: exposicions, passejades guiades. Els castanyers i la seva història i Un tast de tardor, música en viu pels carrers de Viladrau, Fotofira (Concurs de fotografia de la Fira de la Castanya).

firacastanya_Viladrau

Contingut publicat a www.festacatalunya.cat

Comentaris tancats.