Cavatast, XIV Mostra de caves i gastronomia

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Un esdeveniment de referència
El Cavatast, amb tretze anys d’experiència, s’ha anat reforçant i consolidant edició rere edició fins a realment convertir-se en un esdeveniment de referència, i així ho demostren els excel·lents resultats obtinguts al llarg dels anys.

Un marc excepcional per a la promoció del cava i la gastronomia
Al Cavatast s’hi convoquen els principals agents del sector del cava i la gastronomia, des de cavistes i professionals de l’hostaleria i la restauració, fins a sommeliers, enòlegs, distribuïdors, consumidors, etc.

Tres dies en què la cultura del cava surt al carrer
La fira és un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències i de coneixements entre el sector i el públic final, un aparador dinàmic i modern per exposar, tastar, fer contactes i, en definitiva, promocionar i afavorir la cultura del cava i la gastronomia de qualitat.

cavatast

Un punt per potenciar i prestigiar la marca entre els consumidors finals
La mostra connecta els elaboradors amb el consumidor final i és una via directe per donar a conèixer la personalitat i qualitat dels productes, captar nous clients o fidelitzar els que ja ho són.

El Cavatast és una fira de degustació mitjançant la venda de tiquets, els quals posteriorment es reintegren en part a les empreses expositores.

La participació està oberta a totes les caves de la DO Cava inscrites en el Consell Regulador del Cava i als restaurants, cansaladeries, pastisseries i xocolateries de Sant Sadurní d’Anoia.

Es duu a terme a la via pública, a la Rambla de la Generalitat de Sant Sadurní.

La fira es complementa amb diverses activitats i accions paral·leles, com exposicions, sessions de tast i maridatges, demostracions en directe, un parc infantil, cercaviles, visites guiades, un trenet que recorre el poble, etc.

Dates i horaris:
Divendres 8 d’octubre, de 19 a 22 h
Dissabte 9 d’octubre, de 12 a 23 h
Diumenge 10 d’octubre, d’11 a 21 h

Més informació: www.cavatast.cat

Comentaris tancats.