Els hotels de 4 estrelles o més hauran d’oferir productes de proximitat a l’esmorzar

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

Pa amb oli i vi. DieEls hotels de 4 estrelles o més hauran d’incloure el pa amb tomàquet i altres productes de proximitat, com els embotits, entre l’oferta d’esmorzar. Aquesta és una de les novetats del decret d’allotjaments turístics que ha aprovat aquest dimarts el Consell de Govern. Per primera vegada es valorarà la qualitat dels serveis, i no només els metres quadrats, per decidir la categoria de l’hotel. Els nous criteris valoraran aspectes com ara si ofereixen accés a internet, assecador de cabells, productes d’higiene personal o dos tipus de coixins a les habitacions.

El decret també reconeix l’especialitat del turisme familiar, amb la regulació d’habitacions de quatre places, l’obligació de què hi hagi un bany per habitació o l’unificació de les pensions.

El Gremi d’Hotels de Barcelona qualifica el decret de “lògic i actual”. Pel que fa al fet d’oferir productes de proximitat, com el pa amb tomàquet, el president del gremi ha assenyalat que els establiments turístics ja acostumen a incorporar “dolços, melmelades i altres productes catalans”.

Més informació: www.avui.cat

Comentaris tancats.