V Jornada de Seguretat Alimentària i Administració Local

[ Traduire en français ] [ Traducir al español ] [ Translate to English ] [ Ins Deutsche übersetzen ]

jornada-acsa

El proper dijous 16 de desembre la sala d’actes del Museu Marítim de Barcelona acull la V Jornada de Seguretat Alimentària i Administració Local “Els mercats no sedentaris i les fires – El gran escenari de la venda directa del productor al consumidor”, organitzada per l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària.

Garantir els atributs dels aliments que es poden adquirir en els mercats no sedentaris i les fires també esdevé fonamental perquè als consumidors els arribi una informació veraç. Un cas específic és identificar la venda directa del productor al consumidor, activitat que proporciona als mercats productes singulars i d’una gran qualitat. Aquesta jornada és el marc per presentar la Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene per a Mercats no Sedentaris i Fires, incidir sobre la relació entre aquests tipus de mercats i la venda directa, i posar-se al dia sobre especificitats d’aquestes activitats.

Al llarg del dia hi haurà les següents ponències: “La producció local i l’empresa artesanal alimentària. Distintius d’origen i qualitat agroalimentària”; “Guia de pràctiques correctes d’higiene per a mercats no sedentaris i fires”; “La xarxa de productes de la terra. Productes de proximitat” i taula rodona i debat.

Més informació: Gastroteca

Comentaris tancats.